IMG_1238

Нашата дејност

The Groom Room е професионален груминг салон за миленици во Скопје, каде вашите најдраги миленичиња можат да добијат фризерски услуги, третмани за разубавување, нега и оддржување на нивното крзно, кожа, нокти и уши.
Со секој третман добивате и гратис обука и совети за како најдобро да го оддржувате крзното и косата на вашиот миленик, каква козметика да користите и какви алатки за расчеткување.

Нашата дејност опфаќа
:
1. Pet grooming
2. Show grooming
за оние миленичиња кои посетуваат изложби
3. Медицински груминг третман

 

Имаме два типа на пакет третмани:
1. Бањање + фенирање + чистење уши + сечење/турпијање нокти
2. Бањање + фенирање + шишање + чистење уши + сечење/турпијање нокти

Нашиот тим

Нашите грумери кои ќе се грижат за негата и хигиената на вашето милениче имаат шест години професионално искуство во работење и обука во груминг салони. Работиме фризури на миленицигте по барања и желба на сопствениците, како и изложбени фризури по стандард. За животни со проблематична кожа нудиме и медицински груминг третмани.

Нашите грумери освен што се професионалци во нивната дејност, се и големи хуманисти и борци за правата на животните. Десетгодишниот активизам во здруженија за заштита за животни во Македонија ни овозможи големо познавање во одесувањето, говорот на телото и пристапот кон вашите миленици, кој секогаш мора да биде беспрекорно хуман и соодветен за нивната благосостојба.

bichon frise dog paw hair being groomed by professional groomer
jovana-fb
IMG_1273

Бидете дел од нашата приказна и овозможете им врвна нега на вашите миленици

Facebook
Instagram
Copyright © Groomroom.mk – All Rights reserved